• Bedrijfsinformatie

Initiatief
Stadspas Oss


De eerste Stadspas werd in december 2009 overhandigd aan Jan van Loon, wethouder van economische zaken van de gemeente Oss. In 2012 heeft Maria Dobbelsteen alle werkzaamheden van de Stadspas Oss overgenomen.


 

Waarom
Stadspas Oss


De Stadspas Oss moet zorgen voor een extra impuls voor ondernemend Oss. Bovendien levert het zowel de pashouders als de bedrijven voordeel op. Pashouders krijgen direct korting op aankopen. Deelnemende bedrijven kunnen hun naamsbekendheid vergroten met behulp van de Stadspas en op deze manier nieuwe klanten bereiken en aan zich binden. Bovendien kunnen deelnemende bedrijven hun acties met behulp van de Stadspas onder de aandacht van het grote publiek brengen. Bedrijven en Stadspashouders worden zo gestimuleerd om te ondernemen binnen de gemeente Oss.


 

Voor wie is
Stadspas Oss


De stadspas is voor iedereen te koop, dus óók voor mensen die buiten de gemeente wonen! Met deze pas krijgen pashouders vijf procent korting op hun aankoop bij de deelnemende bedrijven in de gemeente Oss. Naast het directe voordeel kunnen pashouders ook profiteren van allerlei acties en aanbiedingen. Heeft u nog geen Stadspas Oss? Aarzel niet langer en vraag de pas aan via deze website.